Pagina principală  | Horoscop  | Forum  | Articole  | Teste  | Contact  | Înregistrare 
 Joburi  | Auto  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Știri  | Culinare  | Meteo  | Coduri poștale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Logare
E-mail:  
Parolă:  
Am uitat parola


Căutare
Femeie  Bărbat 
Localitate: 
Vârstă
min. max.
Scop
Numai cu poză 


Termeni și condiții de utilizare

Dacă te înregistrezi și ești de acord cu termenii și condițiile de față, trebuie să le respecți pe toată perioada utilizării ca membru. Dacă nu ești de acord cu termenii și condițiile de față, nu te înregistra și nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă:
- termenii și condițiile de față;
- aspectul, opțiunile, facilitățile site-ului.

Recomandăm citirea cu regularitate a prezentei pagini, pentru a fi la curent cu ultimele modificări.

Pentru a deveni membru, trebuie să completezi în formularul de înscriere câteva date personale obligatorii. Acestea trebuie să fie actuale, clare și complete. Trebuie să actualizezi aceste date de câte ori intervin modificări. În cazul în care informațiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depășite, ne rezervăm dreptul de a-ți interzice accesul pe site.

Îți poți anula contul oricând și din orice motiv. La rândul nostru, avem dreptul să îți interzicem accesul oricând și din orice motiv, fără un avertisment prealabil.

Contul tău este personalizat și securizat prin parolă. Un cod de activare îți va fi trimis dupa înscriere la adresa de email pe care ai completat-o în formularul de înscriere. Dacă ai completat o adresă de e-mail falsă, nu vei primi codul și nu vei putea accesa contul tău de pe site.

Nu trebuie să spui nimănui parola sau să permiți accesul altui utilizator la cont. De asemenea, te angajezi să nu cedezi sau să vinzi accesul la site prin contul tău.

Ești singurul responsabil pentru securitatea contului și parolei, precum și pentru orice activități desfășurate pe site prin intermediul contului tău. Dacă nu mai ai încredere în siguranța contului tău, cel mai bine este să îți schimbi parola.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. În cazul în care descoperim că ai mai multe conturi în același timp, ne rezervăm dreptul de a le anula și chiar de a-ți interzice accesul pe site.

Devenind membru, ești de acord că:
- ești unic și direct responsabil pentru conținutul informațiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri;
- nu vei introduce pe site și nu vei transmite către alți membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, amenințătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile părților implicate;
- vei utiliza serviciile oferite de site în conformitate cu regulamentul;
- nu vei include în profilul tău public numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, id-uri folosite la programe de comunicare instant (gen Yahoo Messenger, ICQ, etc.), informații cu conotații obscene, informații confidențiale despre alte persoane;
- nu vei introduce pe site fotografii care conțin nuduri, informații confidențiale sau care au copyright;
- nu vei folosi site-ul pentru a face reclamă în scopul cumpărării sau vânzării de produse, servicii sau în orice alte scopuri;
- nu vei insinua că anumite informații introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fără a avea acordul nostru prealabil;
- nu vei culege și păstra informații despre alți utilizatori, indiferent de scopul urmărit, fără acordul lor prealabil;
- nu vei șterge informațiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
- nu vei introduce pe site și nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care conțin viruși, fișiere sau programe menite să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționarea hard/soft a site-ului;
- nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmărit;
- ești singurul răspunzator de relațiile tale cu ceilalți utilizatori.
Administratorii site-ului își rezervă dreptul, dar fără a avea obligația, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

Opiniile, sfaturile, declarațiile, ofertele sau orice alte informații existente aparțin în exclusivitate utilizatorului care le-a introdus.
Acesta este singurul răspunzător pentru veridicitatea lor.
Echipa site-ului nu garantează că aceste informații sunt reale, clare sau folositoare și nici nu este responsabilă pentru opiniile exprimate de membrii site-ului.
De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplăceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informații.

Este posibil ca alți membri să introducă pe site sau să îți transmită materiale jignitoare, agresive sau obscene.
De asemenea, este posibil ca alți utilizatori să obțină informații confidențiale despre tine și să le folosească pentru a te hărțui sau jigni.
Echipa site-ului nu este responsabilă pentru decizia ta de a dezvălui anumite informații personale pe site.
Te sfatuim să selectezi cu grijă informațiile pe care le pui la dispoziția celorlalti membri.

Administratorii site-ului își rezervă dreptul, dar nu au obligația, de a ține o evidență a tuturor materialelor introduse pe site.
De asemenea, avem dreptul, dar nu și obligația, să ștergem orice material care încalcă prezentele condiț.
Fiecare membru în parte este singurul responsabil pentru conținutul materialelor introduse de el pe site și pentru conținutul mesajelor private.

Toți utilizatorii trebuie să respecte drepturile de proprietate și intimitate ale celorlalți membri.
Odată cu introducerea pe site a unui material, garantezi că ai drept de proprietate asupra lui sau că ai aprobare din partea proprietarului.
În cazul fotografiilor introduse de tine pe site, prin prezentul acord accepți să ne cedezi dreptul de copyright asupra lor.
In cazul în care constați că o copie a unui material personal este disponibilă pe site fără acordul tău sau că a fost încălcată legea copyright-ului, te rugăm să ne informezi menționând:
- o descriere a materialului respectiv;
- unde poate fi găsit pe site;
- adresa, telefonul și adresa ta de e-mail.

Site-ul oferă serviciile ca atare și nu oferă nici un fel de garanție pentru:
- securitatea utilizatorilor site-ului;
- eventualele erori, întreruperi sau pierderea conexiunii;
- eventualele nemulțumiri legate de aspectul și functionarea site-ului;
- eventuale pierderi de informații.

Respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toți utilizatorii, fără excepție.
Orice încălcare a acordului este sancționată în funcție de decizia noastră și poate conduce oricând la anularea contului și la interzicerea accesului pe site.


Termeni și condiții.
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.